検索しても見つからなかったのでこちらに失礼します。
先程クリスタルコンフリクトにおいて、同じPTにいた白魔導士さんが倒れた後、復活せずに死体のまま
フィールドを動き回っていたのですが、あれは不具合報告に出せばよいのでしょうか。
それともよくある手法なのでしょうか……。
結局その方は一度も復帰することなく、死体生活を満喫していらっしゃいました。
楽しそうだったのですが、あれもプレイの一環なのでしょうか。(試合は負けました。)

検索しても見つからなかったのでこちらに失礼します。
先程クリスタルコンフリクトにおいて、同じPTにいた白魔導士さんが倒れた後、復活せずに死体のまま
フィールドを動き回っていたのですが、あれは不具合報告に出せばよいのでしょうか。
それともよくある手法なのでしょうか……。
結局その方は一度も復帰することなく、死体生活を満喫していらっしゃいました。
楽しそうだったのですが、あれもプレイの一環なのでしょうか。(試合は負けました。)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote