神龍やハーデスもみんな下限近くだった実装初期はなかなかラスボスっぽい歯応えでしたね。今やゴリ押し瞬殺で名残惜しいと感じますね。
ILシンクをかけるとすると今より戦闘時間が伸びて面倒になるため最新の戦闘マテリアクラスターが貰える等クリア報酬を上乗せして討滅ルーレットで選ばれた際に外れかよって思わせないようにしてほしいです。
パッケージラスボスは強い方が達成感は得られると思いますがルーレットで外れ扱いになると途中ぬけや過疎に繋がりそうなのでバランスが難しそうです。
神龍やハーデスもみんな下限近くだった実装初期はなかなかラスボスっぽい歯応えでしたね。今やゴリ押し瞬殺で名残惜しいと感じますね。
ILシンクをかけるとすると今より戦闘時間が伸びて面倒になるため最新の戦闘マテリアクラスターが貰える等クリア報酬を上乗せして討滅ルーレットで選ばれた際に外れかよって思わせないようにしてほしいです。
パッケージラスボスは強い方が達成感は得られると思いますがルーレットで外れ扱いになると途中ぬけや過疎に繋がりそうなのでバランスが難しそうです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote