この金策が複数人で分かち合う前提の儲けに調整されているのであれば、
ソロFCやFCマスター権限で1人で儲けを独占できてしまっている現状にすごく違和感がありますね。
この金策がソロでもできる前提の儲けに調整されているのであれば、
もっと今よりも多くの人ができるように条件を開放しても問題無いでしょう。
開発は、これがどっちなのかをハッキリさせ、その方針に従った修正をすべきだと私は思います。
現状、どっちつかずで、どちら側から見てもおかしなバランスになっていると感じます。
この金策が複数人で分かち合う前提の儲けに調整されているのであれば、
ソロFCやFCマスター権限で1人で儲けを独占できてしまっている現状にすごく違和感がありますね。
この金策がソロでもできる前提の儲けに調整されているのであれば、
もっと今よりも多くの人ができるように条件を開放しても問題無いでしょう。
開発は、これがどっちなのかをハッキリさせ、その方針に従った修正をすべきだと私は思います。
現状、どっちつかずで、どちら側から見てもおかしなバランスになっていると感じます。
Last edited by PeroperoYuunan; 05-25-2022 at 02:17 AM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote