正直これ以上一人で改善のしようがないなと思ってます、タゲ指示はしていて足並みも揃えるようにしてるし
壁にもなりに行くし
キルアシスト合わせて12とかなので別段お荷物と言うわけでもないと思うしこれは相手が強い人が多かったとしか
思い付かない。
それ含めてクリスタル帯に敵わないなら何かが足りないけどそう言う問題でもないと思うので。
同じ実力の人とまともに対戦させてくれ頼むから。
あと直接相談できる人がいないので具体的なアドバイスが貰えないです。
正直これ以上一人で改善のしようがないなと思ってます、タゲ指示はしていて足並みも揃えるようにしてるし
壁にもなりに行くし
キルアシスト合わせて12とかなので別段お荷物と言うわけでもないと思うしこれは相手が強い人が多かったとしか
思い付かない。
それ含めてクリスタル帯に敵わないなら何かが足りないけどそう言う問題でもないと思うので。
同じ実力の人とまともに対戦させてくれ頼むから。
あと直接相談できる人がいないので具体的なアドバイスが貰えないです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote