どの種族も女性の胸囲は全て選択できるのに、男性は一部の種族しか筋肉スライダーが無いのは解せないですよね。
ルガディンの女性やハイランダーの女性は胸囲と筋肉量の選択肢があったと思います。
他種族は耳やら角やら尻尾やらが合ってその分メモリが食われている、ということですがぜひともすべての種族の男性に筋肉スライダーを付けて欲しいと思います。
近接ジョブが好きなキャラは筋肉ムキムキ、キャスターが好きな人はひょろい体格とかやってみたいんですけどね。
どの種族も女性の胸囲は全て選択できるのに、男性は一部の種族しか筋肉スライダーが無いのは解せないですよね。
ルガディンの女性やハイランダーの女性は胸囲と筋肉量の選択肢があったと思います。
他種族は耳やら角やら尻尾やらが合ってその分メモリが食われている、ということですがぜひともすべての種族の男性に筋肉スライダーを付けて欲しいと思います。
近接ジョブが好きなキャラは筋肉ムキムキ、キャスターが好きな人はひょろい体格とかやってみたいんですけどね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.