重複しますが私が調整してほしい点は
・試合時間(準備時間、特盛含む)を元に戻す
・試合が膠着する主な原因の照準の威力を下げる
の2点に尽きます。
つまり、
「他は頼むからいじってくれるな」
という要望でもあります。
上記2点を修正して尚明確にバランスが悪かったら?それはその時にまた改善要望を出そうと思います。
ディスカッションは良いことなのでたくさんしたらいいと思いますが、現状のゴージに対して私はこれ以外に意見が無いので、いいねを押して皆さんの意見を支援していきます。
重複しますが私が調整してほしい点は
・試合時間(準備時間、特盛含む)を元に戻す
・試合が膠着する主な原因の照準の威力を下げる
の2点に尽きます。
つまり、
「他は頼むからいじってくれるな」
という要望でもあります。
上記2点を修正して尚明確にバランスが悪かったら?それはその時にまた改善要望を出そうと思います。
ディスカッションは良いことなのでたくさんしたらいいと思いますが、現状のゴージに対して私はこれ以外に意見が無いので、いいねを押して皆さんの意見を支援していきます。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote