ムービー毎回見るのは萎えるとこではあるのですが、
ボスが本気を出して変身したのを尻目に飛び降り自殺するような寒い仕様は当時からずっと嫌だったので、
変身しつつも動かせる覚醒編のような形式が望ましいと思います。
極ルビーウェポンでも思いましたが、周回コンテンツで長い演出が入るのは不評だと極白虎の時にフィードバックがあって極青龍では改められた経緯だったと記憶しているので、
是非次回の零式では再度御一考いただければ幸いです。
ムービー毎回見るのは萎えるとこではあるのですが、
ボスが本気を出して変身したのを尻目に飛び降り自殺するような寒い仕様は当時からずっと嫌だったので、
変身しつつも動かせる覚醒編のような形式が望ましいと思います。
極ルビーウェポンでも思いましたが、周回コンテンツで長い演出が入るのは不評だと極白虎の時にフィードバックがあって極青龍では改められた経緯だったと記憶しているので、
是非次回の零式では再度御一考いただければ幸いです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.