DPS数値の見える化するとですね
ギミック処理より火力出す事が全てとなり
結果ワイプが多くなると思いますけどね。
実際、攻略してる時より消化に入るとDPS意識しだしてギミックミスでワイプによし時間がかかるなんて多いですよ。
数字に支配されるんですよ、コンテンツ攻略の楽しさとかってより、より数字をだす事にしか楽しみを見いだせなくなるのが目に見えてて、デメリットの方が大きいとしか思えませんね。
あとは戦犯探しが捗る位でしょうか?
責任追及して楽しいです?
DPS数値の見える化するとですね
ギミック処理より火力出す事が全てとなり
結果ワイプが多くなると思いますけどね。
実際、攻略してる時より消化に入るとDPS意識しだしてギミックミスでワイプによし時間がかかるなんて多いですよ。
数字に支配されるんですよ、コンテンツ攻略の楽しさとかってより、より数字をだす事にしか楽しみを見いだせなくなるのが目に見えてて、デメリットの方が大きいとしか思えませんね。
あとは戦犯探しが捗る位でしょうか?
責任追及して楽しいです?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.