今までのことを考えたら報酬のためにコンテンツ側を調整することはないと思います。
だから麻雀のR1600でのアチブ報酬に手が加わるとは思えない。
あり得るとしたら別のコンテンツからの排出くらいだと思います。
零式クリアで手に入るアイテムですら、別コンテンツから入手できますしね。
ただ、運営の方に分かってもらいたいのは、不満の根幹の部分です。
『麻雀はリアルにあるゲームであり、馴染みがなくとっつきにくいこと。』
これです。
この部分を分かってもらえたらとおもいます。
今までのことを考えたら報酬のためにコンテンツ側を調整することはないと思います。
だから麻雀のR1600でのアチブ報酬に手が加わるとは思えない。
あり得るとしたら別のコンテンツからの排出くらいだと思います。
零式クリアで手に入るアイテムですら、別コンテンツから入手できますしね。
ただ、運営の方に分かってもらいたいのは、不満の根幹の部分です。
『麻雀はリアルにあるゲームであり、馴染みがなくとっつきにくいこと。』
これです。
この部分を分かってもらえたらとおもいます。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.