私なりに考えると、
「繰り返し」には名前のない理想について、
理解を深める効果はあると思います
ただ、批判対象の変更によって、
理解されつつあったものがまたいちからスタートのようになるわけですから、
お互いに対立を深めてしまっているのが現状かと私は思います
それを"スルーできないような言葉が対立する双方から飛び交っている"と伝えたいんですよ
分かりやすく伝えたいのですがこれが今のところの限界になります
連投失礼しました
私なりに考えると、
「繰り返し」には名前のない理想について、
理解を深める効果はあると思います
ただ、批判対象の変更によって、
理解されつつあったものがまたいちからスタートのようになるわけですから、
お互いに対立を深めてしまっているのが現状かと私は思います
それを"スルーできないような言葉が対立する双方から飛び交っている"と伝えたいんですよ
分かりやすく伝えたいのですがこれが今のところの限界になります
連投失礼しました
わたしは木。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.