これは自分の周りだけかもしれませんが、
まぁ個人的な感想ですけど、
少なくとも第3ステージの、
棒が2本突き出てて薄い板に乗るの。
あれレベル30に成り立ての若葉キャラさんに、
登って貰うのキツくないですか?
先の中間地点の件は、
第2ステージの途中に一つ作る。
それである程度は緩和される気がしました。
せっかくのデザインを楽しむイベントでもありますし、
時期をずらしてモグステで買うのでなく、
旬な今、皆で一緒に気軽にコーディネートさせて欲しいですよね。
これは自分の周りだけかもしれませんが、
まぁ個人的な感想ですけど、
少なくとも第3ステージの、
棒が2本突き出てて薄い板に乗るの。
あれレベル30に成り立ての若葉キャラさんに、
登って貰うのキツくないですか?
先の中間地点の件は、
第2ステージの途中に一つ作る。
それである程度は緩和される気がしました。
せっかくのデザインを楽しむイベントでもありますし、
時期をずらしてモグステで買うのでなく、
旬な今、皆で一緒に気軽にコーディネートさせて欲しいですよね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.