去年の7月頃だったか、同一アカウントでのハウスシェアの予定があるという話が出たことがあって、それもあっての1アカウントで1軒って制限が出たものと思ってますが、それとなく運営の方に向けて質問しても反応は無し。
パッチ4.3で実装とかされると嬉しいんですけどねぇ。
開発ベースを推測するに概ね1年はかかるかなぁって予想してるんですが、先にアカウントに制限かけておいてなんの反応もないってのはずるいですよネェ。
最低限、進捗状況的なコメントを出してくれないと。
去年の7月頃だったか、同一アカウントでのハウスシェアの予定があるという話が出たことがあって、それもあっての1アカウントで1軒って制限が出たものと思ってますが、それとなく運営の方に向けて質問しても反応は無し。
パッチ4.3で実装とかされると嬉しいんですけどねぇ。
開発ベースを推測するに概ね1年はかかるかなぁって予想してるんですが、先にアカウントに制限かけておいてなんの反応もないってのはずるいですよネェ。
最低限、進捗状況的なコメントを出してくれないと。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.