ラバナスタへ暗黒で行ってきました
A暗黒の自分 B戦士さん Cナイトさん
羽根やシェイクオフで皆を庇う二人を羨ましく思いつつ、何もしてあげれなく申し訳ない気持ちになりました・・・・
ここの暗黒の先輩方にAやCアラになったとき、暗黒ならこの場面ではこのスキルが役に立つぜ!(ラバナスタに限らず)があれば教えていただきたいです
ラバナスタへ暗黒で行ってきました
A暗黒の自分 B戦士さん Cナイトさん
羽根やシェイクオフで皆を庇う二人を羨ましく思いつつ、何もしてあげれなく申し訳ない気持ちになりました・・・・
ここの暗黒の先輩方にAやCアラになったとき、暗黒ならこの場面ではこのスキルが役に立つぜ!(ラバナスタに限らず)があれば教えていただきたいです
暗黒は全体守れないから そこはヒーラのどちらかにブラナイ渡しときますね ヒーラさえ生きてればすぐ全体回復や床に倒れた方を復活できますので 自分にできないことは他のジョブに頑張ってもらうしかないのでせめて死なないでっとブラナイを
ヒーラー二人に渡せたらいいだけどね 片方だからジョブで選ぶか気分か 暗黒でいまできるのはこんなとこかな
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.