反論するようで失礼ですが…
IDにせよレイドにせよアーゼマオシュオンをキープしていれば最優先で範囲化すると思います。最もPTDPSが伸びる組み合わせですので
ハルオーネは詩人がいればキープしますが他はロイヤルかマイナー行きです
むしろ、世界樹こそロイヤルにするものではないですか?レイドで世界樹を投げたところでヒールワークが変わるわけではないですし
強い、という点に関しては否定しません。まあカード捌きに気を取られてヒールがおろそかになる占星術師はそこそこみますが…
反論するようで失礼ですが…
IDにせよレイドにせよアーゼマオシュオンをキープしていれば最優先で範囲化すると思います。最もPTDPSが伸びる組み合わせですので
ハルオーネは詩人がいればキープしますが他はロイヤルかマイナー行きです
むしろ、世界樹こそロイヤルにするものではないですか?レイドで世界樹を投げたところでヒールワークが変わるわけではないですし
強い、という点に関しては否定しません。まあカード捌きに気を取られてヒールがおろそかになる占星術師はそこそこみますが…
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.