だいぶ昔、かなり以前、それまではまだ歩いて行ける。稀に強いアクティブモンスターがいる程度だったらしいです。
モンスターの配置換え、増量が繰り返され今のようになったようです。
私も同じくらいの時に歩いてエメラルドモス経由で向かう時、エフトとかに酷い目にあいました。
プロシェル、ストンスキンを付けて駆け抜けぎりぎりあと1回攻撃を受けたら死ぬというくらいでしたがなんとかくぐり抜けれました。
あれはモンスターの配置を多少修正してほしいところですね。
だいぶ昔、かなり以前、それまではまだ歩いて行ける。稀に強いアクティブモンスターがいる程度だったらしいです。
モンスターの配置換え、増量が繰り返され今のようになったようです。
私も同じくらいの時に歩いてエメラルドモス経由で向かう時、エフトとかに酷い目にあいました。
プロシェル、ストンスキンを付けて駆け抜けぎりぎりあと1回攻撃を受けたら死ぬというくらいでしたがなんとかくぐり抜けれました。
あれはモンスターの配置を多少修正してほしいところですね。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote