そんなに掘り下げる話でしょうか・・・
言葉の裏の解釈なんて合ってる確証もないし、感じ方一つで自分に都合の良い解釈なんていくらでもできます。
主観や感情を持ち込むと話がもつれるだけではないですか?
運営の言葉を額面通り受け止めればそれで十分だと思います。
デュエルは練習の場だからね。上級者は初心者に胸を貸すのは良いけどイジメちゃダメだよ。って言っただけでしょう。
それ以上でもそれ以下でもないと思います。
そんなに掘り下げる話でしょうか・・・
言葉の裏の解釈なんて合ってる確証もないし、感じ方一つで自分に都合の良い解釈なんていくらでもできます。
主観や感情を持ち込むと話がもつれるだけではないですか?
運営の言葉を額面通り受け止めればそれで十分だと思います。
デュエルは練習の場だからね。上級者は初心者に胸を貸すのは良いけどイジメちゃダメだよ。って言っただけでしょう。
それ以上でもそれ以下でもないと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote