吉田Pさんは自分たちのダメだったところ(今回の出張PLLでは「ヴォイドが簡単すぎた」という発言)をハッキリ言ってくれるのでプレイヤー側もとても納得できるな~と感じました。
マハは最初は泣きそうなくらい難しいと感じましたが、今は全滅もなくすんなりクリアすることが多くなりました。
初見時のインパクトが強すぎて行かなくなった人もいそうですが、今は慣れた人も多くて最初よりは楽に制覇できると思うので、そういう人たちには今こそぜひ行ってみてほしいと思いました。

吉田Pさんは自分たちのダメだったところ(今回の出張PLLでは「ヴォイドが簡単すぎた」という発言)をハッキリ言ってくれるのでプレイヤー側もとても納得できるな~と感じました。
マハは最初は泣きそうなくらい難しいと感じましたが、今は全滅もなくすんなりクリアすることが多くなりました。
初見時のインパクトが強すぎて行かなくなった人もいそうですが、今は慣れた人も多くて最初よりは楽に制覇できると思うので、そういう人たちには今こそぜひ行ってみてほしいと思いました。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote