普通のMMOだったら
とある集落に到着>手当たり次第クエ受ける>画面にずらっとクエストの進捗が並ぶ>クエこなす>リストが全部消える
ここまで一日~数日でこなすからいいですけど14のクエって数ヶ月放置とかざらですからね。
まぁ今時のゲームなら各個に非表示のチェックボックスがあって見たくないのを引っ込められますけど
とりあえず「ジャーナル>マップ」でしか表示されない「?」を通常の「マップ」でも表示するくらいはしてほしいですね
普通のMMOだったら
とある集落に到着>手当たり次第クエ受ける>画面にずらっとクエストの進捗が並ぶ>クエこなす>リストが全部消える
ここまで一日~数日でこなすからいいですけど14のクエって数ヶ月放置とかざらですからね。
まぁ今時のゲームなら各個に非表示のチェックボックスがあって見たくないのを引っ込められますけど
とりあえず「ジャーナル>マップ」でしか表示されない「?」を通常の「マップ」でも表示するくらいはしてほしいですね
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.