・俺も苦労したんだから新規も同じ苦労をすべき
・苦労して上げたんだから既得権益(ギルだけじゃなく優越感にひたれるような要素も)の縮小には絶対反対。いままでの苦労に対するリターンは保護されるべき
・新規鯖(日本語鯖、新規鯖、PS3専用鯖、イージー鯖w・・・)は絶対に許さない。「俺TUEEEしたいから」とは言わなであれこれ理屈こねて
だいたい荒れるスレだとこんな感じが大勢になりますがこんな雰囲気で新規・復帰組が増えるんでしょうかね?
・俺も苦労したんだから新規も同じ苦労をすべき
・苦労して上げたんだから既得権益(ギルだけじゃなく優越感にひたれるような要素も)の縮小には絶対反対。いままでの苦労に対するリターンは保護されるべき
・新規鯖(日本語鯖、新規鯖、PS3専用鯖、イージー鯖w・・・)は絶対に許さない。「俺TUEEEしたいから」とは言わなであれこれ理屈こねて
だいたい荒れるスレだとこんな感じが大勢になりますがこんな雰囲気で新規・復帰組が増えるんでしょうかね?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.