僕は命中が存在していた方が装備について色々考える事ができて楽しいかなと思っています
命中が付いているレイドドロップの装備が凄く欲しくなり毎週ドロップに期待しながら攻略したり
ドロップしないのでフレンドさんに新式を作ってもらって禁断をする事で命中確保しながら火力を維持したり
命中が付いていないけれどとても強い装備を使う為にはどうしたらいいのかとか
必要命中を確保した上での層事の最強装備を考えた事などは悩ましいけど楽しかったです
僕は命中が存在していた方が装備について色々考える事ができて楽しいかなと思っています
命中が付いているレイドドロップの装備が凄く欲しくなり毎週ドロップに期待しながら攻略したり
ドロップしないのでフレンドさんに新式を作ってもらって禁断をする事で命中確保しながら火力を維持したり
命中が付いていないけれどとても強い装備を使う為にはどうしたらいいのかとか
必要命中を確保した上での層事の最強装備を考えた事などは悩ましいけど楽しかったです
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote