初心者やタンクロール初の人に新式揃ええればいいよやスキル回しダメだよ等、自分は出来てるし出来るでしょって言う体でいるからタンクが増えない訳でして...
やってれば慣れてわかると思いますが、若葉もよく見掛けますしロール的に入りやすくして初心者もウェルカムなロールになればと思います。ギスギスはご遠慮願いたいです。
あと今よりVIT特化してもタゲ維持しやすくなればタンク慣れない人ややってる人、PTメンバー皆ハッピーだと思います。
初心者やタンクロール初の人に新式揃ええればいいよやスキル回しダメだよ等、自分は出来てるし出来るでしょって言う体でいるからタンクが増えない訳でして...
やってれば慣れてわかると思いますが、若葉もよく見掛けますしロール的に入りやすくして初心者もウェルカムなロールになればと思います。ギスギスはご遠慮願いたいです。
あと今よりVIT特化してもタゲ維持しやすくなればタンク慣れない人ややってる人、PTメンバー皆ハッピーだと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote