吉田氏って詩人をバッファー向けという位置に調整にしてるって言ってました?
前にファンフェス?でユーザーの歌強化してほしいという声に、「もし今後歌を強化してバッファー向けの調整をしていくことになるなら、その分詩人本体の攻撃性能を大幅に下げていく必要があるけど、皆さんそれで納得するのか…」と言ってその場にいる人に聞いたら、
みんなそれにはえぇ~?という反応を示したので、そんなもんかなと思っていましたが
まぁ、ピーアンやメヌは歌でもなんでもないんでそこに苦情が出るのは仕方が無いですがw
吉田氏って詩人をバッファー向けという位置に調整にしてるって言ってました?
前にファンフェス?でユーザーの歌強化してほしいという声に、「もし今後歌を強化してバッファー向けの調整をしていくことになるなら、その分詩人本体の攻撃性能を大幅に下げていく必要があるけど、皆さんそれで納得するのか…」と言ってその場にいる人に聞いたら、
みんなそれにはえぇ~?という反応を示したので、そんなもんかなと思っていましたが
まぁ、ピーアンやメヌは歌でもなんでもないんでそこに苦情が出るのは仕方が無いですがw
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote