FCを抜けようと思ったことがないので知りませんが、
抜けてすぐ他のところには入れないんでしょうか?
カンパニークラフトの仕様がどうなってるかわかりませんが、
組み立ての時だけ4人PTが必要、なおかつ短時間で組み立てれるというなら、
「フレのFC人足りないので、ちょっと組み立て手伝ってきて良いですか?」
「はいはい、いってらー。FC戻る時声かけてねー^^」と
お手伝いにいけそうな気がw
「全部1人でやりたい」というソロFCには対応できないけど。
FCを抜けようと思ったことがないので知りませんが、
抜けてすぐ他のところには入れないんでしょうか?
カンパニークラフトの仕様がどうなってるかわかりませんが、
組み立ての時だけ4人PTが必要、なおかつ短時間で組み立てれるというなら、
「フレのFC人足りないので、ちょっと組み立て手伝ってきて良いですか?」
「はいはい、いってらー。FC戻る時声かけてねー^^」と
お手伝いにいけそうな気がw
「全部1人でやりたい」というソロFCには対応できないけど。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.