アレキ零式関係ないって人もPT募集で
DPS〇〇以上とかずらーっと並んだら影響あるんじゃないですかねぇ
行ってる人達がアレキ以外関係ない気にすんなっても
気にしちゃう人は出るんじゃないかなぁ
そういうのまで含めて吉田Pのやらないという決断じゃないかなぁと思ったり
真成が最新のバハの頃とかPT募集でいまさらですが侵攻編って募集が結構あって
ヒエラルキーの影響って怖いなぁと思ったことあります
(侵攻編に挑戦してる人達にとっては「いまさら」ではなかったわけですからね)

アレキ零式関係ないって人もPT募集で
DPS〇〇以上とかずらーっと並んだら影響あるんじゃないですかねぇ
行ってる人達がアレキ以外関係ない気にすんなっても
気にしちゃう人は出るんじゃないかなぁ
そういうのまで含めて吉田Pのやらないという決断じゃないかなぁと思ったり
真成が最新のバハの頃とかPT募集でいまさらですが侵攻編って募集が結構あって
ヒエラルキーの影響って怖いなぁと思ったことあります
(侵攻編に挑戦してる人達にとっては「いまさら」ではなかったわけですからね)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote