制限が絆を壊す簡単な例をひとつ。
例えば、あなたに友達がいるとします。
その友達はあなたと一緒に遊ぼうと少ない募集にも関わらず、頑張ってメインクエストをクリアし、邂逅編、侵攻編とクリアしてきました。
もしあなたが制限回避のために固定を組んでいて、毎週4層をクリアしているとして、
頑張ってきたその友達のために真成編を最初から一緒に遊んであげる事ができたでしょうか?
友達を断るか、固定を断るか、固定の誰かに代わってもらうか。
制限があったら、そのどれもが難しいと思います。
制限が絆を壊す簡単な例をひとつ。
例えば、あなたに友達がいるとします。
その友達はあなたと一緒に遊ぼうと少ない募集にも関わらず、頑張ってメインクエストをクリアし、邂逅編、侵攻編とクリアしてきました。
もしあなたが制限回避のために固定を組んでいて、毎週4層をクリアしているとして、
頑張ってきたその友達のために真成編を最初から一緒に遊んであげる事ができたでしょうか?
友達を断るか、固定を断るか、固定の誰かに代わってもらうか。
制限があったら、そのどれもが難しいと思います。
FCPV http://youtu.be/lHXc7w72vuY
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote