旧の頃に一度クローズされたスレッド的には、単なるアンケートじゃなくて「いいね」を集める前提のスレたてはご遠慮くださいだったな。
#1がYES、#2がNOでそれぞれ自分の賛成するほうにいいねしてねみたいな感じで立てた。署名活動もその延長線上じゃないかな。
だからスレ主の意見に賛成反対がレスとしてだらだら続くのは基本的にはアンケートに該当するかな?
ただあまりに攻撃的な主題のスレッドは荒れるしクローズになる可能性が高いような気がする。
旧の頃に一度クローズされたスレッド的には、単なるアンケートじゃなくて「いいね」を集める前提のスレたてはご遠慮くださいだったな。
#1がYES、#2がNOでそれぞれ自分の賛成するほうにいいねしてねみたいな感じで立てた。署名活動もその延長線上じゃないかな。
だからスレ主の意見に賛成反対がレスとしてだらだら続くのは基本的にはアンケートに該当するかな?
ただあまりに攻撃的な主題のスレッドは荒れるしクローズになる可能性が高いような気がする。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.