自分のお部屋に食事が無かったので、全セットを置いてみました
これでお腹が減る事はないなw
![]()
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
折角結婚式が出来ると思ったのに式場の予約が取れないよ~~~
ララハウスもクリスマスツリーを飾ってクリスマスを待つのみです
![]()
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
やっと与一の弓が完成しました^^
原色が赤と黒で地味だったので金と黒に着色しましたw
性能はそこそこいいですね。完成まで長かったw
![]()
PLL視聴会をお友達FCのお宅で行った記念撮影です^^
たまには大きな人とやるイベントもいいものですね
![]()
クリスマスツリーを片付ける前に皆で記念撮影をしました^^
楽しかったですよ
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.