学者だとトトラクの毒も解除出来ませんよね。
最近自分は学者でプレイする事がほとんどないですが、ローレベルルーレットを回していた時は毒消しHQを持って行ってました。
他の薬品類と同様にリキャストが長いですが、無いよりはあった方が良いです。
ただアイアタルのスタックした毒も消せたかどうかはちょっと覚えてないです(´・ω・`)
学者だとトトラクの毒も解除出来ませんよね。
最近自分は学者でプレイする事がほとんどないですが、ローレベルルーレットを回していた時は毒消しHQを持って行ってました。
他の薬品類と同様にリキャストが長いですが、無いよりはあった方が良いです。
ただアイアタルのスタックした毒も消せたかどうかはちょっと覚えてないです(´・ω・`)
「アルタイルの毒が毒消しで解除できて毒消しHQで解除できない」というスレッドが
不具合確認・修正予定になっていますので、毒消しNQでは消せるようですが・・・?修正されたのでしょうか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.