室内さんご自身もファンフェスで海外にいらっしゃるようですし、それを踏まえた上で恐縮なのですが、
こういったイベントによって地方や海外に主要な開発メンバーが赴いている間、オペレーションを行える人材が会社におらずミスが起きているということが(今回が初めてではなく)度々見受けられるような気がいたします。
「MMOはサービス業である」と以前吉田氏も主張なさっておりましたが、そういった認識であるならば今後、やはり特にパッチ前後には一定の人材を会社に残す決断をお願いしたく思います。
室内さんご自身もファンフェスで海外にいらっしゃるようですし、それを踏まえた上で恐縮なのですが、
こういったイベントによって地方や海外に主要な開発メンバーが赴いている間、オペレーションを行える人材が会社におらずミスが起きているということが(今回が初めてではなく)度々見受けられるような気がいたします。
「MMOはサービス業である」と以前吉田氏も主張なさっておりましたが、そういった認識であるならば今後、やはり特にパッチ前後には一定の人材を会社に残す決断をお願いしたく思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote