ハンマはモンク除名したほうがいいよ、その後強制追放。
これってハラスメントなるのでしょうか?勘違いしてたらすいません。
終わる直前だっただけに言われてむかついたのより、その時間がかなり無駄になったほうがイライラしました。
どうせならはじめのほうに蹴ってくれよーと思い、一応迷惑行為で通報したのですが、ちゃんと対処されるのか心配です。もしこれがハラスメントで対処されないのであれば、LBミスったらお前そのジョブやめろよって言って、蹴られる運命になるので怖くてLBうてませんねw
ハンマはモンク除名したほうがいいよ、その後強制追放。
これってハラスメントなるのでしょうか?勘違いしてたらすいません。
終わる直前だっただけに言われてむかついたのより、その時間がかなり無駄になったほうがイライラしました。
どうせならはじめのほうに蹴ってくれよーと思い、一応迷惑行為で通報したのですが、ちゃんと対処されるのか心配です。もしこれがハラスメントで対処されないのであれば、LBミスったらお前そのジョブやめろよって言って、蹴られる運命になるので怖くてLBうてませんねw
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.