Sが人気あるのは
金額も小さく狙いやすいのと、一番丁度いい大きさってのもあるのでは?
小規模FCならなおさら。
そりゃお金さえ貯めりゃ何とかなりますよ?
でも不必要にでかいものを狙う必要性ってあるんでしょうか?
ハウジング自体の仕様を見直すべきなんじゃないかなぁとも思う。
数をいっぱい用意するのは当たり前として、
たとえばあとから拡張できるとか。
最初からSML選べるんではなく、最初はSでだんだんととか。
Sが人気あるのは
金額も小さく狙いやすいのと、一番丁度いい大きさってのもあるのでは?
小規模FCならなおさら。
そりゃお金さえ貯めりゃ何とかなりますよ?
でも不必要にでかいものを狙う必要性ってあるんでしょうか?
ハウジング自体の仕様を見直すべきなんじゃないかなぁとも思う。
数をいっぱい用意するのは当たり前として、
たとえばあとから拡張できるとか。
最初からSML選べるんではなく、最初はSでだんだんととか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.