剣を極めたいのに他のクラスをやらなきゃいけないのは
おかしくないか?
これは設問がおかしいのです。
何で剣を極めたいのに自分から他のクラスをやるんですか?
現状そういった強要は無いと思います。
それぞれのクラスに属するスキルがあるだけです。
もしかして自分が特化したジョブ意外の特化ジョブに素敵スキルがあったら我慢できない?
あえて解決策をいうとしたら
全部のクラスを止めて勇者だけにすればいいのです
レベルがあがればスキルは順番に全部覚えるので
隣のアイツのスキルにうらやむ事もありません!!
剣を極めたいのに他のクラスをやらなきゃいけないのは
おかしくないか?
これは設問がおかしいのです。
何で剣を極めたいのに自分から他のクラスをやるんですか?
現状そういった強要は無いと思います。
それぞれのクラスに属するスキルがあるだけです。
もしかして自分が特化したジョブ意外の特化ジョブに素敵スキルがあったら我慢できない?
あえて解決策をいうとしたら
全部のクラスを止めて勇者だけにすればいいのです
レベルがあがればスキルは順番に全部覚えるので
隣のアイツのスキルにうらやむ事もありません!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.