私はエルフ族を楽しみにプレイしていましたが、14時間生放送内での吉Pのコメントから、「エルフ族はFF14の世
界観に合わない」と発言しており、事実上エルフ族の実装は無いとわかりました、基本どのMMORPGではエルフ
族は人気がありますが、FF14内では人気が出ない、非戦闘向きと捉われたのでしょうか、
しかし私は、フェアリーの様なキラキラした羽根を背中にまとってハイデリンの世界を駆け回りたいのです!!
賛同してくれる方もどの位いるのかも気になる所ではございます。
私はエルフ族を楽しみにプレイしていましたが、14時間生放送内での吉Pのコメントから、「エルフ族はFF14の世
界観に合わない」と発言しており、事実上エルフ族の実装は無いとわかりました、基本どのMMORPGではエルフ
族は人気がありますが、FF14内では人気が出ない、非戦闘向きと捉われたのでしょうか、
しかし私は、フェアリーの様なキラキラした羽根を背中にまとってハイデリンの世界を駆け回りたいのです!!
賛同してくれる方もどの位いるのかも気になる所ではございます。
Last edited by Yuta-Roto; 08-25-2014 at 01:36 AM. Reason: 一部削除しました。
やはりシーフはあってほしいです
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.