賛成です
こういったプレイヤーが出す露店システムというのはMMOの醍醐味の一つでありますし、
マケボと違い取引に税金のようなものがかからず直接販売できる代わりにその場に行かないと取引できないというシステムはいいものだと思います
なにより自分で作った銘入りのアイテムは自らの手で販売したいという思いもありますしね
自然に店を出す人が集まる地区が出来たり、変なところで店を出したり人がいるというのこそがMMOでしょう!
賛成です
こういったプレイヤーが出す露店システムというのはMMOの醍醐味の一つでありますし、
マケボと違い取引に税金のようなものがかからず直接販売できる代わりにその場に行かないと取引できないというシステムはいいものだと思います
なにより自分で作った銘入りのアイテムは自らの手で販売したいという思いもありますしね
自然に店を出す人が集まる地区が出来たり、変なところで店を出したり人がいるというのこそがMMOでしょう!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote