先ほど外地ラノシアSランク「チェルノボーグ」と戦ってきましたが、場所がウ・ガマロ武装鉱山の中でした。 鉱山内の行き止まりの細道でのSランク討伐になりモンスターも頭が壁にめり込んでいる状況の中でみなさんのご意見のような状態で戦っていました・・・。
ドコに沸くか分からないところが良いところではありますが、さすがにモンスターの全体が表示されないレベルの狭いところは控えてほしいかと思います。当然のごとく範囲は当りまくり、お祭り状態で楽しかったですが・・・。
毎回は困るなぁ
先ほど外地ラノシアSランク「チェルノボーグ」と戦ってきましたが、場所がウ・ガマロ武装鉱山の中でした。 鉱山内の行き止まりの細道でのSランク討伐になりモンスターも頭が壁にめり込んでいる状況の中でみなさんのご意見のような状態で戦っていました・・・。
ドコに沸くか分からないところが良いところではありますが、さすがにモンスターの全体が表示されないレベルの狭いところは控えてほしいかと思います。当然のごとく範囲は当りまくり、お祭り状態で楽しかったですが・・・。
毎回は困るなぁ
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.