レターライブで次のバハムートはお金がかかってるとか言ってるの見て正直ため息が出ました
侵攻編行ってる人どれぐらいいるんですか?
その中で楽しいから行ってる人はどれぐらいいるんですか?
侵攻編はもう最初から行くつもりないのでわかりませんが、邂逅編は微塵も面白いと思いませんでした
極も同様です
別にバハをなくせとまで言うつもりはないです
けどやってるひとの方が少ないようなものにお金かけるのはおかしいでしょう
他に気軽に楽しめる面白いコンテンツいっぱいあるっていうならともかく
なんだかなぁ……
レターライブで次のバハムートはお金がかかってるとか言ってるの見て正直ため息が出ました
侵攻編行ってる人どれぐらいいるんですか?
その中で楽しいから行ってる人はどれぐらいいるんですか?
侵攻編はもう最初から行くつもりないのでわかりませんが、邂逅編は微塵も面白いと思いませんでした
極も同様です
別にバハをなくせとまで言うつもりはないです
けどやってるひとの方が少ないようなものにお金かけるのはおかしいでしょう
他に気軽に楽しめる面白いコンテンツいっぱいあるっていうならともかく
なんだかなぁ……
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote