ついさっき進行編に行ってきたのですが確かに雑魚わきの挙動がいつもとは違いました
リーフストームからのスラッグわきをいつものようつスチサイ撃って当たったエフェクトにダメージも出たのに一目散に遠くにいるMTの所に走っていき
そして戻ってきました
その間自分は何もバフ等を使わなかったのですが戻ってきたって事はスチサイのヘイトが乗ってたって事なんですが
そして二層ではラミアが出た瞬間に挑発を使ったのですがこれもフラフラして変な挙動してました
ついさっき進行編に行ってきたのですが確かに雑魚わきの挙動がいつもとは違いました
リーフストームからのスラッグわきをいつものようつスチサイ撃って当たったエフェクトにダメージも出たのに一目散に遠くにいるMTの所に走っていき
そして戻ってきました
その間自分は何もバフ等を使わなかったのですが戻ってきたって事はスチサイのヘイトが乗ってたって事なんですが
そして二層ではラミアが出た瞬間に挑発を使ったのですがこれもフラフラして変な挙動してました
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.