自由だの責任だのという大仰なくせに曖昧な言葉で論点をずらし、ミスリードを誘うなんて手は私には通用しませんよ。
どう理屈を付けても、フォーラムが更に萎縮する事は確実ですし、
それは結局、スクエニがユーザーの意見を軽視しているという事なのですから。
私もときに過激な言葉を使いますが
基本的には14に良くなってほしいですし、フォーラムでの活発な議論を望んでいます。
嫌なら見るな、書き込むな、とぶった切るのは簡単ですが
それによって失われるものが多すぎるでしょう。
自由だの責任だのという大仰なくせに曖昧な言葉で論点をずらし、ミスリードを誘うなんて手は私には通用しませんよ。
どう理屈を付けても、フォーラムが更に萎縮する事は確実ですし、
それは結局、スクエニがユーザーの意見を軽視しているという事なのですから。
私もときに過激な言葉を使いますが
基本的には14に良くなってほしいですし、フォーラムでの活発な議論を望んでいます。
嫌なら見るな、書き込むな、とぶった切るのは簡単ですが
それによって失われるものが多すぎるでしょう。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.