上限、増やして欲しいですよね。
私も色々と画像を圧縮する等、自己改善をしてきましたが、遂に95%超えです。
キャラクター作製人数を減らしてでも、こちらに振り分ける手段はないものでしょうか?
それから、
1プレーヤーに1容量を与えるのではなく、1キャラクターに1容量を割り振って欲しいです。
人数を作れば作るほど、1キャラの使える容量が分割されて減っていってしまう今の仕組みには、
ちょっと疑問です。
上限、増やして欲しいですよね。
私も色々と画像を圧縮する等、自己改善をしてきましたが、遂に95%超えです。
キャラクター作製人数を減らしてでも、こちらに振り分ける手段はないものでしょうか?
それから、
1プレーヤーに1容量を与えるのではなく、1キャラクターに1容量を割り振って欲しいです。
人数を作れば作るほど、1キャラの使える容量が分割されて減っていってしまう今の仕組みには、
ちょっと疑問です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.