で、開発から「こういう理由でそうなってます」って回答きたら納得するの?
なんていうか、素直に14やめたほうがいいんじゃないですか?
フォーラムがただのクレームの馴れ合いになってますよね
○○のこれが嫌だ!そーだそーだ!って小学生レベルの内容
で、開発から「こういう理由でそうなってます」って回答きたら納得するの?
なんていうか、素直に14やめたほうがいいんじゃないですか?
フォーラムがただのクレームの馴れ合いになってますよね
○○のこれが嫌だ!そーだそーだ!って小学生レベルの内容
納得は出来ないけど理解はしますよ
気に入らなければFF14やめてもいいって良く擁護する人いますが、こっちは一応お金払ってゲーム買ったんですよ。
糞ゲーだから返金しろとまで言わないんですが、クレームすら言うなってどんな企業だよ
改変できないなら出来ないなりの理由を説明し、今後対策としてこーしますって言うのが大人。
文句いうなら辞めろっていうのはそれこそ子供の理屈でしょ
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.