それと最近多いけどコンテンツファインダーで個人的に気に食わない事があるとフォーラムに叩きにくるのっていかがな物でしょうか。
マナー、マナーって言うけど大体一方的に相手の事を悪く書いて叩く悪質なゴシップみたいな事を書く人ってマナー的にどうなのでしょうね。
今回の件もただ利害が一致しなかっただけでしょう。
それと最近多いけどコンテンツファインダーで個人的に気に食わない事があるとフォーラムに叩きにくるのっていかがな物でしょうか。
マナー、マナーって言うけど大体一方的に相手の事を悪く書いて叩く悪質なゴシップみたいな事を書く人ってマナー的にどうなのでしょうね。
今回の件もただ利害が一致しなかっただけでしょう。
相手のことを一回も悪く書いていない。彼らの名前一回も書いていない。ゴシップ一回も言っていない。ただ私の状態を説明しただけです。日本語分からなかったし、聞いても返事してくれなかったし、私のFCもなかなかその「アイテムスルー」のことばが知らなかったので、ここしか残っていないでしょう。それと私個人じゃなかった、私とヒーラーさん(日本の方)も同じく意味しらなかったので。
最初から「アイテムスルー」の説明しか欲しくなかったです。
Last edited by Maku; 10-29-2013 at 08:42 AM.
可愛い悪魔
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote