現状の仕様で不満がでるのは仕方がないと思いますが
FCを大事にしたいのか、それともクリアすることを優先したいのかよくわからないですね。
FCの全員が慣れるようにわざと失敗するなりすれば、あとは人数を割って他から補充すればいいと思うんですけど、クリア優先にしてるから固定、使えないものはPTにいれない
結局自分の旨みが大事な面子がいるせいだと思いますよ。お手伝いとか言う事事態感覚がズレてきてると感じますね。
まず自分たちができることをやってみてはどうですか?
現状の仕様で不満がでるのは仕方がないと思いますが
FCを大事にしたいのか、それともクリアすることを優先したいのかよくわからないですね。
FCの全員が慣れるようにわざと失敗するなりすれば、あとは人数を割って他から補充すればいいと思うんですけど、クリア優先にしてるから固定、使えないものはPTにいれない
結局自分の旨みが大事な面子がいるせいだと思いますよ。お手伝いとか言う事事態感覚がズレてきてると感じますね。
まず自分たちができることをやってみてはどうですか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.