真タイタン戦をFCレリック装備所持者の協力でやっとクリアしました^^
ルンルンのいなちゃんであったw
![]()
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
ララフェル専用FCでウルダハからクリスタルタワー予定地まで帝国内を殲滅しながら遠足に行きましたw
とても楽しかったですw
![]()
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
その2(遠足)w
![]()
おっかないララフ
![]()
やっとレリック弓を手に入れることが出来ました^^
レリック弓記念に2アカで妹キャラを作ってみました^^
![]()
今日はいなちゃん妹の方を育ててみましたw
最初からやるのも中々新鮮でいいものですねw
![]()
今日は釣りを上げてみました^^
レベルがガンガン上がりますw
![]()
潜水釣りをやってみましたw
水遁の術では無く溺れているのかな?w
βテストの時に比べて水中の透明度は落ちた気がするな?w
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.