寝てるチョコボが居るのですよ。
その真ん中にララフェルを座らせると…
素敵です。
踊り子さんの前でかっこつけていますw
ID待ちの間クラフター・ギャザラーも含め全クラス10レベルまでは上げてみようと思いますw
![]()
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
真タイタン戦の敷居が高くて中々次のステップに進めません><w
もう少し真タイタン戦の敷居を低くしてほしいなw
ララフェルが何度も倒れるのはあまり見たくありません><w
風雲ララフェル城の屋根の上からでも釣りをするとか一杯遊ぶのだ^^
隠れ秘湯で滝に打たれて修行中ですw
何時もは結構人がいるのに今日は誰もいませんでしたw
![]()
コスタ・デル・ソルでミコッテと戯れてきました。
ウエストヲヨコセ・・・
Last edited by Nanamo; 09-24-2013 at 11:52 PM.
金色カー君とても強い子です^^
かよわいララフェルを守ってくれますw
![]()
今日は蟹さんと遊びました^^
とてもきれいな池で蟹さんを一杯倒しましたw
![]()
ララフ
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.