休止には反対です。
今のFFXIVに当てた開発期間より長い時間をかけて作り直すのはどう考えても無理だし、開発にかかった時間よりも短い時間で現状よりもいいゲームが出来上がるとは到底思えません。
コストの事を言ってらっしゃる方も居ますが、それは運営陣が判断することです。
私たちが気にする事ではありません。余計なお世話だと思います。
運営がもうサービスは無理だから休止します、と言うならわかります。
今現在サービスができる状況なのに、ユーザー側からサービス停止を要求する必要が感じられません。
休止には反対です。
今のFFXIVに当てた開発期間より長い時間をかけて作り直すのはどう考えても無理だし、開発にかかった時間よりも短い時間で現状よりもいいゲームが出来上がるとは到底思えません。
コストの事を言ってらっしゃる方も居ますが、それは運営陣が判断することです。
私たちが気にする事ではありません。余計なお世話だと思います。
運営がもうサービスは無理だから休止します、と言うならわかります。
今現在サービスができる状況なのに、ユーザー側からサービス停止を要求する必要が感じられません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.