それの適用ってあくまで完全新規アカウントでの使用時で、既存アカウント紐付けでは無効と思ってました
こちらは旧アカウント使用なので30日間の無料期間はないと思います~
→ 新生FFXIV製品版の購入について
こちらの#9の19~20番目辺りの質問にてモルボルさんが応えていました
(ちょい長いのでこちらでの引用は省きます)
HighSanさんが旧FF14アカウントなのか新規アカウントなのかでちょっと変わってきちゃいますね
もし新規アカウントでの登録なら、30日間無料期間はついてるみたいです
それの適用ってあくまで完全新規アカウントでの使用時で、既存アカウント紐付けでは無効と思ってました
こちらは旧アカウント使用なので30日間の無料期間はないと思います~
→ 新生FFXIV製品版の購入について
こちらの#9の19~20番目辺りの質問にてモルボルさんが応えていました
(ちょい長いのでこちらでの引用は省きます)
HighSanさんが旧FF14アカウントなのか新規アカウントなのかでちょっと変わってきちゃいますね
もし新規アカウントでの登録なら、30日間無料期間はついてるみたいです
Last edited by Petit; 08-23-2013 at 03:42 AM. Reason: URL貼りなおし
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.