sayの届く範囲がイマイチわかなかったので使ってなかったですね~。
shoutがマップ開いた場所の全域という認識で良いのでしょうか。
できれば楽しく話をしたいのですが、多くの人が駆けずり回っていたり
発言があっても特定の誰かに喋ってるのかな?と思ったり
自分でもできそうだなーと思っているのが釣り場なので頑張って普及してみたいです。
どなたかの「ヒャッハー!」の後に「新鮮な○○だー!」と続いたらたぶん自分です。
sayの届く範囲がイマイチわかなかったので使ってなかったですね~。
shoutがマップ開いた場所の全域という認識で良いのでしょうか。
できれば楽しく話をしたいのですが、多くの人が駆けずり回っていたり
発言があっても特定の誰かに喋ってるのかな?と思ったり
自分でもできそうだなーと思っているのが釣り場なので頑張って普及してみたいです。
どなたかの「ヒャッハー!」の後に「新鮮な○○だー!」と続いたらたぶん自分です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.