私もレガシープレイヤーなのですが、土曜日の時点でメールが来ていなかったので、サポートにその旨を明記して問い合わせたところ、本日夕方にサポートよりレジストコード付きの返信が来ました
前回のαの時もメールが来ず、アカウントで確認して当選が分かったので、連絡用メールを登録してあっても、当選連絡のメールが来ないことがあるようですね
ご心配な方は一度サポートのほうから問い合わせをされてみるといいと思いますよ
私もレガシープレイヤーなのですが、土曜日の時点でメールが来ていなかったので、サポートにその旨を明記して問い合わせたところ、本日夕方にサポートよりレジストコード付きの返信が来ました
前回のαの時もメールが来ず、アカウントで確認して当選が分かったので、連絡用メールを登録してあっても、当選連絡のメールが来ないことがあるようですね
ご心配な方は一度サポートのほうから問い合わせをされてみるといいと思いますよ
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.