Results 1 to 10 of 223

Hybrid View

Player
    Dajni's Avatar
    Character
    Lina Broke
    World
    Zodiark
    Main Class
    Reaper Lv 90
    Been getting the same error im from N.Macedonia and i cant connect to EU servers after the patch.
    (3)

Player
    Lord_Richter's Avatar
    Character
    Richter Mana'siev
    World
    Omega
    Main Class
    Paladin Lv 90
    Quote Originally Posted by Dajni View Post
    Been getting the same error im from N.Macedonia and i cant connect to EU servers after the patch.
    Quote Originally Posted by TheBigOx View Post
    Same for me 2 (I'm from Macedonia, btw). I can't log on to EU Data Centers, but I can log on to every other one. I got randomly kicked from the Data Center yesterday and couldn't log on ever since.

Ako go sledime bugarskiot primer, treba da gi iskontaktirame ISPs. Nie od nasheto FC sme na T-Home, jas se javiv na telefon ama ne mozhea da mi pomognat taka, mi dadoa e-mail, pa site od FC sega im pishavme e-mail i im go spomenavme problemot i im gi dadovme IP adresite na Chaos i Light. Pishete im i vie na support preku e-mail, kolku povekje e-mails im stignat tolku pobrzo kje ni go reshat problemov.
    (2)

3. 04-28-2022 05:41 AM

Player
    Dajni's Avatar
    Character
    Lina Broke
    World
    Zodiark
    Main Class
    Reaper Lv 90
    Quote Originally Posted by Lord_Richter View Post
    Ako go sledime bugarskiot primer, treba da gi iskontaktirame ISPs. Nie od nasheto FC sme na T-Home, jas se javiv na telefon ama ne mozhea da mi pomognat taka, mi dadoa e-mail, pa site od FC sega im pishavme e-mail i im go spomenavme problemot i im gi dadovme IP adresite na Chaos i Light. Pishete im i vie na support preku e-mail, kolku povekje e-mails im stignat tolku pobrzo kje ni go reshat problemov.
    Toa e cudno koga im se javiv preeska mi kazaa deka ne mozat da mi pomognat zatoa sto toa ne bil problem od nivna strana ne mi dadoa ni e-mail, znaci vo makedonija tia sto sme pod Telekom nemozeme da ukluceme na FF.
    (0)

Player
    Lord_Richter's Avatar
    Character
    Richter Mana'siev
    World
    Omega
    Main Class
    Paladin Lv 90
    Toa e cudno koga im se javiv preeska mi kazaa deka ne mozat da mi pomognat zatoa sto toa ne bil problem od nivna strana ne mi dadoa ni e-mail, znaci vo makedonija tia sto sme pod Telekom nemozeme da ukluceme na FF.
    Imam eden drugar shto e na A1 i on igra bez problem. Kako i da e, ne znam dali smeam tuka vaka javno da ti go dadam e-mailot na koj nie pishavme, ama aj kje se obidam vaka, pishi im na support @ telekom. mk, sekako bez space neli.
    (0)

Player
    Dajni's Avatar
    Character
    Lina Broke
    World
    Zodiark
    Main Class
    Reaper Lv 90
    Imam eden drugar shto e na A1 i on igra bez problem. Kako i da e, ne znam dali smeam tuka vaka javno da ti go dadam e-mailot na koj nie pishavme, ama aj kje se obidam vaka, pishi im na support @ telekom. mk, sekako bez space neli.
    A ako mozes da mi prates e-mailot na covekot koj pisuvate jas napraviv nov e-mail sakamdai @ gmail. com da ne go davas e-mailot javno
    (2)

Player
    Lord_Richter's Avatar
    Character
    Richter Mana'siev
    World
    Omega
    Main Class
    Paladin Lv 90
    A ako mozes da mi prates e-mailot na covekot koj pisuvate jas napraviv nov e-mail sakamdai @ gmail. com da ne go davas e-mailot javno
    Go pishav javno pogore u prethodnata poraka, support i natamu ostatokot samo neli bez space pomegju support @ i ostanatoto. Samo treba da im se kazhe da ni gi odblokiraat IP adresite 195.82.50.10 i 195.82.50.9 . Gledam deka porakata seushte mi stoi, ja nemaat izbrishano, taka da pretpostavuvam ne e problem.
    (0)

Player
    Dajni's Avatar
    Character
    Lina Broke
    World
    Zodiark
    Main Class
    Reaper Lv 90
    Go pishav javno pogore u prethodnata poraka, support i natamu ostatokot samo neli bez space pomegju support @ i ostanatoto. Samo treba da im se kazhe da ni gi odblokiraat IP adresite 195.82.50.10 i 195.82.50.9 . Gledam deka porakata seushte mi stoi, ja nemaat izbrishano, taka da pretpostavuvam ne e problem.
    A sto podatoci treba da im se dade ili treba samo da i kazam da odblokirat IP adresite.
    (0)