私は5.2実装の翌日から、以下のようにタンク新式をフルセット1ギルで置きました。
セット売りが機能しているのか、確認するための実験です。
結果は、置いてから最初の週の3連休終わりまで、TELLすら飛んできませんでした。
実は以前も同じような実験を行い、その時もTELLひとつ飛んで来ませんでした。
マネキンシステム自体は非常に素晴らしいものなのに、意図的に表に出てこないようにしているかのようなシステムのせいで、プレイヤーに全く認知されていません。
せっかくあるものを、何故隠しておくのでしょうか。

私は5.2実装の翌日から、以下のようにタンク新式をフルセット1ギルで置きました。
セット売りが機能しているのか、確認するための実験です。
結果は、置いてから最初の週の3連休終わりまで、TELLすら飛んできませんでした。
実は以前も同じような実験を行い、その時もTELLひとつ飛んで来ませんでした。
マネキンシステム自体は非常に素晴らしいものなのに、意図的に表に出てこないようにしているかのようなシステムのせいで、プレイヤーに全く認知されていません。
せっかくあるものを、何故隠しておくのでしょうか。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote